OVER WESSELS AV

HOME > OVER WESSELS AV

OVER WESSELS AV

Led specialist Wessels Audiovisueel

AUDIOVISUEEL & LED SPECIALIST

Wessels AV gaat voor de ultieme ervaring voor jouw publiek. Audio en video tijdens een congres of een curved led wall tijdens een fashion show. Boventitels voor je theatervoorstelling of volledige technische ontzorging van je event.

Wij leveren wat jij nodig hebt.
Met service die niet stopt bij advies, plan, offerte en installatie.
We staan aan je zijde met het beste materiaal, jouw publiek is ons publiek.

OPRICHTER RUBEN WESSELS

Als middelste telg van 5 groeide Ruben op in een druk maar gezellig theater-gezin. Van jongs af aan omringd door muziek, podia, truss en rookmachines. De schuur was zijn walhalla, volgens het slopen-en-repareren concept ligt hij uren te knutselen met lampen en oude printplaten. Zijn vervolgstap is voor weinigen een verrassing, Ruben gaat Licht- en Geluidstechniek studeren.

Amper 23 jaar is Ruben als hij Wessels Audiovisueel opricht. Waarden zoals het bieden van oplossingen op maat, klantvriendelijke technici en het beste materiaal worden gewaardeerd en Wessels AV groeit snel. De vele opdrachten uit de visuele hoek zorgen ervoor dat het team zich inmiddels led specialist mag noemen.

Ruben Wessels - Led specialist Wessels Audiovisueel
Led specialist Wessels Audiovisueel

LED & PROJECTIE

Ben je voor je buiten-evenement op zoek naar een opvallende manier om je publiek niks te laten missen? Overweeg dan zeker om een ledscherm outdoor te huren. Wessels Audiovisueel biedt een breed scala aan opties, waaronder topklasse apparatuur zoals Dataton Watchout, Roe BP3, en Panasonic RZ21K projectoren.
Of je nu een groot gebouw wilt uitlichten met opvallende lichtprojecties of je evenement wilt voorzien van professionele LED-schermen, wij hebben de juiste oplossing voor je.

* Vanuit Schoonebeek verzorgen wij event-techniek door het hele land en daarbuiten.