PROJECTEN

HOME > PROJECTEN

PROJECTEN

WON'T LED YOU DOWN

De mogelijkheden zijn eindeloos.
Laat je evenement opvallen en maak gebruik van onze hoogwaardige LED-schermen en projectiemogelijkheden.
Hieronder een kleine greep uit de projecten waar we trots deel van uit mochten maken.
Projecten Wessels Audiovisueel; projectie

EUROSONIC NOORDERSLAG

Voor Eurosonic Noorderslag levert Wessels AV personeel en apparatuur voor de MME Awards. De Music Moves Europe Awards zijn een jaarlijkse viering van opkomend muziektalent en innovatie binnen de Europese muziekindustrie. Wessels Audiovisueel verzorgt de playout van de visuals d.m.v. Dataton Watchout media servers.

THEATERSPEKTAKEL NOORD

Wessels Audiovisueel levert de projectie voor theaterspektakel NOORD.  Een theaterproductie door stichting Walkyre Echo’s over o.a. klimaatverandering, de stijging van de zeespiegel en de aardbevingen in Groningen. Het decor van de voorstelling was een indrukwekkend videoscherm van 70 x 7 meter.

Wessels Audiovisueel leidt de projecties van maar liefst 32 voorstellingen in goede banen. Met 5 Panasonic PT-RZ31K Projectoren, 16 LCD Monitoren en Dataton Watchout Media servers werd het video-ontwerp van Roger Muskee ten uitvoer gebracht.

HOLLANDS HOOP

Wessels Audiovisueel verzorgt de projectietechniek voor muziektheatervoorstelling Hollands Hoop van Zummerbuhne.
In de voorstelling wordt op meerdere decorstukken en gebouwen geprojecteerd.
Wessels Audiovisueel levert hiervoor 2x Panasonic PT-RZ21k en 5x Panasonic PT-RZ970 projectoren in outdoor behuizingen, Dataton Watchout media servers en XT² Fiber extenders. Technische productie door AddLive, video-ontwerp door Hendrik Walther.